febr. 17., Sze

|

Magyarország, Veszprém

Iskolaelőkészítő foglalkozás - február 17.

Iskolaelőkészítés Kovács Zsófival

Ez a foglalkozás megtelt, kérjük, regisztrálj egy későbbi időpontra
Későbbi időpontok
Iskolaelőkészítő foglalkozás - február 17.

Idő és helyszín

2021. febr. 17. 16:30 – 17:30

Magyarország, Veszprém, Miklós u. 4.

Az eseményről

A magabiztos, lelkes 6-7 éves gyerekek a maguk természetességével kutatják a világot, napi tevékenységeikben sok örömet találnak. Igyekeznek minél többet és többet tapasztalni a világból.

A Csacska iskolaelőkészítő foglalkozásain az a célunk, hogy a lelkesedés töretlen maradjon és ne árnyékolja be teljesítménykényszer és szorongás, amint a gyerekek beülnek az iskolapadba. Játékosan, tematikusan felépítve, hétről-hétre sajátíttatjuk el azokat a készségeket, vagy fejlesztjük azon képességeket, amik nagyban megkönnyítik majd az iskola első évét. A folyamat nem kizárólag értelmi, hanem érzelmi fejlődés, ezért igyekszünk olyan helyzeteket teremteni, hogy minél több sikerélményhez jussanak, boldogan kérdezzenek, bátran kezdeményezzenek és várják a következő alkalmat. Színes, egyedi, interaktív eszköztárunk a megszokott „Csacskás” színvonalon már az első perctől fenntartja az izgalmat. A kezdeti sikerek önbizalmat adnak, erőt a későbbi nehézségek leküzdéséhez, s szinte észrevétlenül alakul ki a tanuláshoz, iskolához való pozitív hozzáállás.

A csoportfoglalkozásokat kis létszámban végezzük, hogy rugalmas, egyéni haladási lehetőséget, differenciált képességfejlesztést tudjunk biztosítani a gyerekeknek. Folyamatosan konzultálunk a szülőkkel, tapasztalatainkat megbeszélve további egyéni fejlesztésre is tudunk javaslatot adni.

A foglalkozásokat és a DIFER iskolaérettségi teszteket Kovács Zsófia, gyakorló anyuka és kiváló pedagógus vezeti az alábbi tematika szerint:

  • íráselőkészítés
  • matematikai képességfejlesztés
  • szövegértés fejlesztése, beszédfejlesztés, szókincsbővítés, figyelemfejlesztés, emlékezetfejlesztés
  • környezetismereti képességfejlesztés
  • mozgásfejlesztés
  • stresszoldás, szorongáskezelés, érzelmek kezelése, koncentráció- és figyelemfejlesztés.

A foglalkozások időpontja: 2021. február 3-tól

szerdánként 16:30-tól 17:30-ig.

Részvételi díj: 2.500 Ft / alkalom.​

Esemény megosztása