Beltéri csapatépítés

 

Beltéri csapatépítő programunkat elsősorban a fiatalabb korosztály számára dolgoztuk ki. A szerencse forgandó: minden kör után digitális szerencsekerék dönti el hogy épp az ügyességetekre, a gyorsaságotokra, a kreativitásotokra, a műveltségetekre vagy a csapatszellemetekre lesz-e leginkább szükségetek. Vicces eszközök, váratlan fordulatok, szuper nyeremények várnak, ha ezt a bulit választod! 

 

Kincskeresés

Kincset keresni kül- és beltérben is lehet. Ha nem zavar benneteket az időjárás és rossz idő esetén szívesen gumicsizmába huppantok, mi boldogan megyünk ki veletek a Séd-völgybe. Ha inkább a ház oltalmában oldanátok Gordiuszi csomókat, rajtunk az sem múlik. A Jégkorszaktól kezdve Billie Eilishig, a logikai feladatoktól a Bátorság Próbáig mindenféle tematikát kínálunk, mi szem-szájnak ingere.

 

Sütős buli

A sütős buli nem kíván előképzettséget, akkor is jöhettek, ha még egy tojást sem törtetek fel soha. Mindent megtanítunk, ami egy csini szülinapi tortához kell, aztán ti tanítotok meg minket arra, milyen is lehet egy egyedi és megismételhetetlen tortadekor, amivel meglepitek a szülinapost. Ez a buli nem a kalóriaszegény változat, tetézzük egy másik édességgel is, amit előre választhattok ki. 

Glutén- és laktózmentes változatban is elérhető! Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.

 

Főzős buli

A főzős buli előképzettséget nem, ám annál több figyelmet kíván. Viszonylag bonyolult, nagyon finom ételekkel rukkolunk elő, megtanulunk szépen tálalni és aztán együtt belakmározzuk, amit készítettünk. A szülinapi dínomdánom nem maradhat szülinapi torta nélkül, ezért elkészítjük azt is, bár a dekort általában csak néhány percig csodáljuk...arra ocsúdunk, hogy már csak morzsák árulkodnak a korábbi kánaánról.  Glutén- és laktózmentes változatban is elérhető! Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.

 
 
  • Facebook