top of page

Futrinka - mozgás és alkotás 6-8 éves gyerekeknek a Csacskában!

Október 17-től 6 szombaton át varázslókká válunk Schéner Ildikó művészetterapeuta (Futrinka, GYIK Műhely) vezetésével: papírt márványozunk, világító térképet rajzolunk, bájitalt készítünk, átváltoztató köveket gyűjtünk, varázsigéket tanulunk, mesélünk csodákról és varázslók titkos kertjéről.

A workshopok a mozgás és alkotás összekötésén alapulnak, egymásból nyernek inspirációt. Mozgásból alkotás lesz, az alkotásból mozdulat, játék. Olyan környezetet teremtünk a gyerekeknek, ahol felszabadultan mozoghatnak, kísérletezhetnek és alkothatnak, művészeti technikákat próbálhatnak ki, tanulhatnak meg. A foglalkozásainkon a tudatos felépítésnek következtében, a közös játék során a gyerekek különböző képességei és készségei is fejlődnek: úgy mint az elfogadás, együttműködés, finommotorika, mozgáskoordináció, testtudat, szem kéz koordináció, ritmus és zenei készség, képesség, kreativitás.
Kulcsszavaink: mozgás • mese • szerepjáték • felfedezés • alkotás • érzelmek • humor

Alkalmak:
Október: 17, 24
November: 7, 14, 21, 28
szombatonként 10.00-11.30-ig

 

Helyszín: Csacska, Veszprém, Miklós u. 4, 8200

Korosztály: 6-8 éves

Létszám: maximum 8 fő

 

Részvételi díj: 20000 forint / 6 alkalom
A foglalkozások egymásra épülnek, így tanfolyamszerűen lehet részt venni rajtuk. A workshopokra csak a gyerekeket várjuk.
Regisztráció október 14-ig a futrinkaworkshop@gmail.com-on

vagy a 06 20 393 19 43 telefonszámon. 
 

További információ a Futrinkáról: 

https://www.facebook.com/futrinkaworkshop

csacska.jpg
bottom of page