ÉSZAK-EURÓPAI HÉT
ÉSZAK-EURÓPAI HÉT

press to zoom
Jön az újabb Csacska-nyár!
Jön az újabb Csacska-nyár!

press to zoom
Olasz
Olasz

press to zoom
1/8
Ottalvós tábor.jpg

Miért válaszd a Csacska-tábort?

Mert rengeteg szeretetet és odafigyelést kapsz. 4-5 gyerekre jut egy animátor, korcsoportonként külön programelemekkel. Mert annyi tartalmas programot kínálunk egy hét alatt, hogy eszedbe sem fog jutni a telefonodon lógni. Mert az ország más területeiről is érkeznek hozzánk táborozók, értelmes, vicces új barátaid lehetnek. Mert kalandozunk más országok konyhaművészetében és olyan finomságokat ehetsz, amikről nem is álmodtál. Mert megtanulsz csapatban dolgozni, kreatívan sütni-főzni és egy sor olyan dolgot, ami fejleszti a személyiségedet, az önbizalmadat és jól jön majd akár a pályaválasztásnál, akár a későbbiekben.

Évek óta visszatérő Csacskások hada bizonyítja, hogy nem bánod meg!

Reméljük, idén sem okozunk a visszatérőknek csalódást és sikerült annyira megújulnunk, hogy megint izgalmas táborokkal várjunk benneteket, ugyanakkor megőriztük mindazt, ami annyira jó a Csacska-nyárban.

Ismét három korcsoportot szervezünk turnusonként, külön programokkal, de a közösségi élmény érdekében sok időt töltünk együtt is.

Az ovisok nem zavarják a nagyokat, a nagyok cserébe nem avatkoznak bele a kicsik önfeledt játékába. 

 

Lesznek filmes projektek, megtanuljuk, hogyan kell kezelni a gimbalt, ismét vágunk rádióműsort, ping-pongozunk, kirándulunk, jókat eszünk-iszunk.

A főzőprogramot idén csapatjátékká fejlesztettük, a sütős program formabontó cukrászattá alakult át. Minden turnusban játszunk egy városi kalandjátékot, gazdálkodunk pénzzel, idővel, versenyzünk kreativitásban, gyorsaságban. Minden hét tele lesz kihívással és a szokásos babusgatással.

Az ovis program sok szempontból hasonlít a nagyokéhoz, de az ő érzelmi és értelmi fejlettségükhöz alakítottuk. Sok szabad játék mellett számos olyan programelemet tartalmaz, ami a nagyok Csacskás életének előszobája. 

Az alsó korhatár 5 év, ottalvós opciót 10 éves kortól kérhettek.

 

 

Részvételi díjak: 

Napközis tábor: 42.000 Ft / fő, ottalvós felár: 21.000 Ft / fő.

Egyedülálló szülők kedvezménye, testvérkedvezmény: 10%. 

A kedvezmények össze nem vonhatók.

A turnus díja tartalmazza a folyamatos gyerekfelügyeletet, napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna) és az összes programot. 

Regisztrálni itt tudtok: www.csacska.hu/taborok

 

Reggelenként 7:30-ról várjuk a gyerekeket, de előzetes egyeztetés alapján ettől el tudunk térni, korábban is tudunk ügyeletet biztosítani. 

Délután legkorábban 15:30-kor vehetik át a gyerekeket a szülők a kültéri programok miatt.

 

Turnusok:

Minden héten más a tematika. Különböznek a projektfeladatok, a kézműves programok, a kalandjáték és a gasztronómiai játékok feladatai,  Ismerkedünk egy kicsit az adott nemzet kultúrájával, érdekes szokásaival, tanulunk néhány szót az adott nyelven és megfőzzük, megsütjük a rájuk jellemző ínycsiklandó falatokat és aztán meg is esszük az utolsó morzsáig.

  1. június 20 - 24. - olasz hét

  2. június 27 - július 1. - görög hét, ottalvós opcióval.

  3. július 4 – 8. – török hét, ottalvós opcióval.

  4. július 11 – 15. – amerikai hét ottalvós opcióval (MEGTELT!)

  5. július 25 – 29. – közel-keleti hét

  6. augusztus 1 – 5.- latin hét

  7. augusztus 8 – 12. – észak-európai hét.

Ízelítő a korábbi táborokból
65
65

press to zoom
1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
1/65