kids_edited.jpg

Kincskeresés ovisoknak

Közkívánatra megalkottuk az ovis kincskeresést. Betűk és számok ismerete nélkül is tudunk nyomokat olvasni, kincseket találni sőt, "számháborúzni"! Mini stratégiát, csapatmunkát tanítunk játékosan, kezdő szinten, hogy a picik is beleszagolhassanak a Csacskás élménybe.

4 éves kortól ajánljuk. 

 
IMG_3445_edited_edited.jpg

Beltéri csapatépítés

 

Beltéri csapatépítő programunkat elsősorban a fiatalabb korosztály számára dolgoztuk ki. A szerencse forgandó: minden kör után digitális szerencsekerék dönti el hogy épp az ügyességetekre, a gyorsaságotokra, a kreativitásotokra, a műveltségetekre vagy a csapatszellemetekre lesz-e leginkább szükségetek. Vicces eszközök, váratlan fordulatok, szuper nyeremények várnak, ha ezt a bulit választod!

7 éves kortól ajánljuk.

 
Kincskeres%C3%83%C2%A9s_edited.jpg

Kincskeresés 8 éves kortól

Kincset keresni kül- és beltérben is lehet. Ha nem zavar benneteket az időjárás és rossz idő esetén szívesen gumicsizmába huppantok, mi boldogan megyünk ki veletek a Séd-völgybe. Ha inkább a ház oltalmában oldanátok Gordiuszi csomókat, rajtunk az sem múlik.

A Jégkorszaktól kezdve Billie Eilishig, a logikai feladatoktól a Bátorság Próbáig mindenféle tematikát kínálunk, mi szem-szájnak ingere.

 
1F8EF26B-E4BA-4FEF-BD27-B6A2E6049824_1_2

Sütős kincskeresés

A sütős kincskeresés nyomai alapanyagokhoz és receptfoszlányokhoz vezetnek. Amint összeállt a kép, és jól megraktuk a kosarunkat, futunk vissza a Csacskába, hogy gyorsan meg is süssük azt a sütit.

A program 2 órás, azoknak való, akik nem szeretnének lemondani a kincskeresés élményéről, ugyanakkor vonzza őket a Csacska-kötényes buli is. 8 éves kortól ajánljuk. 

 
S%C3%BCt%C5%91s_edited.png

Sütős buli

A sütős buli nem kíván előképzettséget, akkor is jöhettek, ha még egy tojást sem törtetek fel soha. Mindent megtanítunk, ami egy csini szülinapi tortához kell, aztán ti tanítotok meg minket arra, milyen is lehet egy egyedi és megismételhetetlen tortadekor, amivel meglepitek a szülinapost.

Ez a buli nem a kalóriaszegény változat, tetézzük egy másik édességgel is, amit előre választhattok ki. 

Glutén- és laktózmentes változatban is elérhető! Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk. 9 éves kortól ajánljuk. 

 
 
82078EA2-F565-4A65-8154-38CDF4207703_1_2

Főzős buli

A főzős buli előképzettséget nem, ám annál több figyelmet kíván. Viszonylag bonyolult, nagyon finom ételekkel rukkolunk elő, megtanulunk szépen tálalni és aztán együtt belakmározzuk, amit készítettünk. A szülinapi dínomdánom nem maradhat szülinapi torta nélkül, ezért elkészítjük azt is, bár a dekort általában csak néhány percig csodáljuk...arra ocsúdunk, hogy már csak morzsák árulkodnak a korábbi kánaánról.  

Glutén- és laktózmentes változatban is elérhető! Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.

9 éves kortól ajánljuk. 

IMG_2877.jpg

Városi kalandjáték Budapesten - interaktív játék 14 éves kortól, akár felnőtteknek is

 

Ha úgy érzed, keveset tudsz Budapestről és bevonnád a barátaidat is a felfedezés élményébe, akkor vágjunk bele! Vonattal utazunk Budapestig, az úton felkészítünk benneteket az egész napos kalandra. Tömegközlekedéssel jutunk el egyik ponttól a másikig, ez a tanultak alapján már gyerekjáték! Fotózunk, keressük Budapest kincseit, finomságait, megnézzük, hol lakott a Lánchíd őre, hol lapult egy kórház a hegy gyomrában, megtudjuk, milyen viccesen épült az Operaház, ki akarta megvenni a Parlamentet. A program egész napos, tartalmazza a vonatjegy, a tömegközlekedés, a tízórai és az egyfogásos ebéd árát. 

 
 
LÉPJ BE!-5.jpg